0
Košarka

Predrag Danilovic Kosarka-Kosarkaski Savez Srbije-Konferencija za medije i Trening-Press and Practice Training Beograd, 24.06.2022. foto: Starsport.rs ©

OGLASIO SE DANILOVIĆ POVODOM SMRTI MILOJEVIĆA: Evo šta je prvi čovek KSS imao da kaže!

Objavljeno: 17.01.24 u 23:40

Veliki udarac za srpsku košarku.

Noćas je iz Sjedinjenih Američkih Država stigla vest da je nekada sjajni košarkaš, a sada trener Golden Stejt Voriorsa, Dejan Milojević imao srčani udar.

Nažalost, Dejan nije izdržao. Preminuo je u 46. godini života od posledica srčanog udara. 

U ime KSS i svoje lično ime, predsednik našeg nacionalnog saveza, Predrag Danilović je porodici Dejana Milojevića uputio reči saučešća:

„Dugo nisam mogao da poverujem da su vesti iz Amerike tačne. Iako su informacije govorile jedno, poznavanje Dejanovog karaktera je davalo nadu u čudo. Ipak, veliki borac, veliki čovek i moj dragi prijatelj nije uspeo. Porodici Milojević želim da uputim reči saučešća, baš kao i svim ljudima iz našeg sveta košarke. Jer nije postojao onaj koji Dejana nije poštovao i voleo. Napustio nas je veliki košarkaš, sjajan trener i čovek bez i jedne mrlje! Neka mu je laka zemlja.“

11
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter