0
Domaći fudbal

Milop Krunić (FOTO: FK Partizan)

JOVANOVIĆ DOBIO KONKURENTA MEĐU STATIVAMA: Miloš Krunić stigao u Humsku! (FOTO)

Objavljeno: 17.01.24 u 14:50

‘Crno-beli’ marljivo rade.

Nekadašnji čuvar mreže Voždovca, Miloš Krunić danas je predstavljen kao novo pojačanje Partizana, a potpisaće ugovor na godinu dana. Njegov poslednji angažman je bio u drugoj ligi Saudijske Arabije u ekipi Hadžara. On je došao na pred polazak na Kipar, a istakao je da će dati sve od sebe da se nametne.

Hvala sportskom direktoru – Ivici Kralju, upravi Partizana i treneru Duljaju na ukazanom poverenju. Biti samo deo ovog velikog kluba tokom jesenjeg dela sezone i trenirati je za mene ogromna privilegija, a posebno sada kada sam i potpisao ugovor. Moji saigrači na poziciji golmana su sjajni momci i bez obzira što na golu može biti samo jedan, uvek činimo sve da jedni drugima budemo inspiracija i samim tim napredujemo. Daću sve od sebe da se nametnem treneru golmana – Nemanji Jovšiću i opravdam poverenje – poručio je Krunić.

Ivica Kralj i Miloš Krunić (FOTO: FK Partizan)

Krunić je osim Hadžara Voždovca branio još i za Zemun, Srem, Rakovicu Bežaniju. Ovo je za ‘crno-bele’ treće pojačanje ove zime, pošto su u Humsku stigli i Nikola Miličić i Deni Kastiljo.

NOVAK NASTAVLJA POHOD KA ODBRANI TITULE: Srpski as porazio domaćeg tenisera! (VIDEO)

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter