0
ATP
Novak Đoković

Novak Đoković (FOTO: Twitter/AustralianOpen)

NOVAK NASTAVLJA POHOD KA ODBRANI TITULE: Srpski as porazio domaćeg tenisera! (VIDEO)

Objavljeno: 17.01.24 u 14:30

Nole korača ka istoriji.

Najbolji teniser na svetu, Novak Đoković nastavlja pohod ka odbrani titule na Australijan openu pošto je pobedio domaćeg igrača Alekseja Popirina rezultatom 3:1 (6:3/4:6/7:6/6:3). U narednoj rundi srpski as će odmeriti snage protiv Tomasa Martina Ečeverija u četvrtak. 

U prvom setu je Nole lako došao do vođstva od 1:0 pošto mu je bio dovoljan samo jedan brejk u osmom gemu. Iznenađenja je bilo u drugom setu kada je Popirin dodao gas i pokazao da se ne predaje ni protiv najboljeg svih vremena, pa je Australijanac napravio dva brejka. 

Prvi je bio u četvrtom gemu za 3:1, ali je Đoković ipak uspeo da smanji prednost u devetom gemu na 5:4, međutim Popirin je bio uporan i na kraju stigao do egala 1:1. Potom u trećem selu su se lomile stvari, domaći teniser je dosta namučio Novaka, ali je prvi reket sveta ipak uspeo posle taj-breka da ponovo povede sa 2:1. 

U poslednjem setu Popirin je pokušavao da papira Novaku, ali ipak je Đoković pokazao klasu i da je iskustvo na njegovoj strani i priveo meč kraju sa 6:3. 

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter