0
Kladionica

FOTO:@dallasmavs/X

DONČIĆ KOD KRALjA, BOGDAN DOČEKUJE JEDNO OD NAJPRIJATNIJIH IZNENAĐENjA: Još jedno spektakularno veče u NBA!

Objavljeno: 17.01.24 u 17:05

Sinoć smo uživali u MVP okršaju između Jokića i Embida, koji je pripao braniocu titule. Aktuelni MVP lige je Nagetsima spakovao 41 poen uz 7 skokova i 10 asistencija, dok je na drugoj strani MVP prošlosezonskog finala ubacio 25 poena i uhvatio čak 19 lopti. Na kraju je slavila Filadelfija sa 126:121, dok se obe ekipe nalaze na 3. mestu na zabeli, svaka u svojoj konferenciji.

Nova uzbuđenja nas očekuju večeras, a program otvaraju Detroit i Minesota susretom od 1 čas posle ponoći. Samo pola sata kasnije se sastaju Atlanta i Orlando, kada će snage odmeriti i Klivlend i Milvoki, odnosno Rajakovićev Toronto i Majami, za koji nastupa naš reprezentativac, Nikola Jović.

Derbi večeri se igra u Los Anđelesu, gde će Lejkersi ugostiti Dalas, sa početkom od 2.30 časova. Jezeraši su prethodno slavili protiv Oklahome, prekinuvši niz od dva uzastopna poraza, dok su Dončić i družina bili bolji od Nju Orleansa sa 125:120. Dalas je slavio protiv Lejkersa na poslednja tri međusobna susreta, dva puta ove sezone, a na prethodnom meču ovih dveju ekipa čak četiri igrača je postiglo više od 30 poena. Najbolji strelac je bio Dejvis sa 37 poena, po 33 poena su dodali Lebron i Dončić (zajedno sa Lukinih 17 asistencija), dok je Hardavej postigao 32 poena.

U skladu sa bogatim programom, kladionica AdmiralBet je spremila sjajnu NBA ponudu koja je dostupna svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Deo te ponude su jedinstveni specijali sa najrealnijim kvotama, kao što su da će Dončić večeras postići 50 ili više poena ili da će Džejms upisati tripl-dabl protiv Dalasa.

Kao što je već rečeno, na ove specijale se može kladiti svako sa otvorenim AdmiralBet igračkim nalogom, a za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali to nije sve!

Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa! Prva dopuna naloga igračima donosi 100% bonusa na depozit, druga 150%, dok pri trećoj uplati igrače očekuje fenomenalnih 250% bonusa! Svaki od predviđenih bonusa može biti isplaćen u vidu freebeta, bonusa za slot ili bonusa za virtuale, potrebno je samo uneti promo kodove BET, SLOT ili VIRTUAL, zavisno od izbora bonusa.

Istraži bogatu prazničnu ponudu, izaberi specijale ili bonuse po svojoj meri, kladi se na svoje omiljene igrače i uživaj u vikendu punom spektakularne košarke!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter