0
Vaterpolo

FOTO: VSS

STEVANOVIĆ NEZADOVOLJAN IZDANJEM SRBIJE NA EP: ‘Ima još posla!’

Objavljeno: 16.01.24 u 19:10

 ‘Moglo je to da bude mnogo bolje.’

Reprezentacija Srbije okončala je Evropsko prvenstvu u Splitu kao sedma pobedivši Rumuniju rezultatom 18:7. Selektor ‘Delfina’ Uroš Stevanvić sumirao je učešće na ovoj smotri i istakao da ima još dosta posla. 

-Sigurno je da nismo zadovoljni sedmim mestom. Moglo je to da bude mnogo bolje. Videli smo stvari na kojima moramo da radimo da bi bili bolji. Nije tu neki preveliki jaz, ali ima još posla, ima rada i nadam se da će sve doći na svoje mesto – naveo je.

Potom se osvrnuo na utakmicu.

-Zadovoljan sam kako su momci ušli u utakmicu. Za nas to ima značaj, jer nam svaki trening, svaki susret znači da bi rasli – istakao je on.

Sledi Svetsko prvenstvo Dohu koje će se održati od 5. do 17. februara u Dohi.

-Imamo 15 dana priprema, moramo da se maksimalno posvetimo treningu, da se podignemo ne samo da bi obezbedili olimpijsku vizu već i izborili bolji plasman na SP. Momci imaju tri dana da se odmore, počinjemo 20. januara. Sve vreme smo u Srbiji, sparingovaćemo sa Francuzima i drugog februara otputovati u Dohu – jasan je Stevanović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter