1
Rukomet

FOTO: Twitter/EHF EURO

SRBIJA ISPALA SA EP: Crna Gora došla do pobede u poslednjim sekundama!

Objavljeno: 16.01.24 u 19:50

Ništa od naredne runde.

Rukometna reprezentacija Srbije poražena je od Crne Gore rezultatom 30:29 na Evropskom prvenstvu Nemačkoj. Izabranici Tonija Đirone nisu uspeli da se plasiraju u sledeću fazu takmičenja, a ispustili su pobedu u poslednjim sekundama susreta kada su susedi pogodili gol Vladimira Cupare.

Naš nacioalni tim je loše ušao u susret, pošto su Crnogorci već nakon par minuta imali prednost od čak 4:0 i tako nagovestili dalji tok meča. Nebojša Simić je pokazao izuzetne golmanske kvalitete i odbranio nekoliko zicera naših igrača. ‘Orlovi’ su se konsolidovali zahvljajujući Lazaru Kukiću koji je uspeo da poveže redove.

U završnici prvog dela gde smo imali -4 uspeli smo da priđemo na -1 i sa rezultatomo 18:17 odemo na odmor. Uspeli smo u drugom delu da pokažemo malo bolju igru, ali samo na trenutak. Prvi put smo poveli na početku drugog poluvremena kada je rezultat bio 18:17.

Imala je Crna Gora u jednom trenutku prednost od +3 24:21, ali je Srbija uspela da stigne i u samoj završnici igralo se gol za gol, ali su ‘Sokolovi’ pogotkom u poslednjem minutu uspeli da slave, naš nacionalni tim ispadne za takmičenja. Jedno je sigurno, potrebne su promene.

 

0
2

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter