1
Rukomet

BELGRADE, SERBIA - JANUARY 05: Head coach Antonio Gerona (R) and Vukasin Vorkapic (L) of Serbia celebrate after the 2022 European Handball Championship Qualifier on January 5, 2021 in Zrenjanin, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

OGLASILI SE REPREZENTATIVCI NAKON ELIMINACIJE: Evo šta su imali da kažu naši rukometaši!

Objavljeno: 16.01.24 u 22:14

Razočarani naši reprezentativci.

Rukometna reprezentacija Srbije poražena je od Crne Gore rezultatom 30:29 na Evropskom prvenstvu Nemačkoj. Izabranici Tonija Đirone nisu uspeli da se plasiraju u sledeću fazu takmičenja, a ispustili su pobedu u poslednjim sekundama susreta kada su susedi pogodili gol Vladimira Cupare.

Naš nacioalni tim je loše ušao u susret, pošto su Crnogorci već nakon par minuta imali prednost od čak 4:0 i tako nagovestili dalji tok meča. Nebojša Simić je pokazao izuzetne golmanske kvalitete i odbranio nekoliko zicera naših igrača. ‘Orlovi’ su se konsolidovali zahvljajujući Lazaru Kukiću koji je uspeo da poveže redove.

U završnici prvog dela gde smo imali -4 uspeli smo da priđemo na -1 i sa rezultatomo 18:17 odemo na odmor. Uspeli smo u drugom delu da pokažemo malo bolju igru, ali samo na trenutak. Prvi put smo poveli na početku drugog poluvremena kada je rezultat bio 18:17.

Imala je Crna Gora u jednom trenutku prednost od +3 24:21, ali je Srbija uspela da stigne i u samoj završnici igralo se gol za gol, ali su ‘Sokolovi’ pogotkom u poslednjem minutu uspeli da slave, naš nacionalni tim ispadne za takmičenja. Jedno je sigurno, potrebne su promene.

Nakon meča oglasili su se i reprezentativci naše zemlje.

Moramo od sebe da krenemo, pa da vidimo da li nas je neko ukleo. Nismo zaslužli da ovako završimo, nije igra bila toliko loše koliko rezultat govori. Razočarani smo, ne znam šta bih mogao pametno da kažem. Moramo da se oporavimo od ovog udarca, pa da vidimo u budućnosti kako dalje“, rekao je kapiten Nemanja Ilić.

Nadovezao se i Vukašin Vorkapić.

Ne znam šta da kažem. Znali smo da moramo da pobedimo. Loše se osećam. I kada je teško moramo da ostanemo zajedno. Uvek nam nešto fali, borili smo se, ali nije išlo

 

0
8

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter