0
Košarka
Vasilije Micić

FOTO: Printscreen/YouTube

SKROMAN DOPRINOS MICIĆA: Oklahoma poražena od neugodnih Lejkersa! (VIDEO)

Objavljeno: 16.01.24 u 08:56

Slavila je ekipa iz Los Anđelesa

Los Anđeles Lejkersi su se pokazali kao tvrd orah za košarkaše Oklahome, koji su doživeli poraz od 112:105 u prvom od dva uzastopna duela.

Lebron Džejms i Entoni Dejvis predvodili su Lejkerse do jubilarne 20. pobede u sezoni. Dejvis je završio sa 27 poena, 15 skokova i pet asistencija, dok je Džejms dodao 25 poena, sedam skokova i šest asistencija. Ova dvojica igrača bila su ključna za uspeh Lejkersa.

Gostujući tim, Oklahoma Tander, pretrpao je prekid svog niza od četiri uzastopne pobede. I pored toga, srpski košarkaš Vasilije Micić dobio je priliku da se pokaže na terenu i ostvario je solidan učinak igrajući 15 minuta, postigavši šest poena. Micić je imao impresivnu preciznost šuta od 50 odsto (2/4) i pogodio je dve trojke iz isto toliko pokušaja.

Najefikasniji u ekipi Oklahome bio je, kao i obično, Šaj Gildžis-Aleksander sa 24 poena, uz tri skoka i šest asistencija.

Dva tima će ponovo izaći na teren već naredne noći od 4.00 iza ponoći po srednjoevropskom vremenu, obećavajući još jednu uzbudljivu borbu na košarkaškom parketu.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter