0
Fudbal

FOTO: Twitter/Paris Saint-Germain

PEREZ IMA POSEBNE USLOVE ZA EMBAPEA: Prvi čovek Reala isto uradio i sa Bekamom i Figom!

Objavljeno: 16.01.24 u 13:25

Ne prepuštaju više ništa slučaju.

Nekoliko godina unazad Real Madrid želi svim silama potpisati fudbaler Pari Sen Žermena, Kilijana Embapea. Najbliži tome bili su 2022. godine kada su mogli da ga dovedu kao slobodnog igrača, ali je Francuz godinu dana pre toga produžio saradnju sa ‘Svecima’ i prekršio dogovor koji je imao sa ‘kraljevskim klubom’.

Kako prenosi francuski L’Ekip’ prvi čovek Reala, Florentino Perez daće Embapeu da se pismeno izjasni ukoliko se odluči da pređe u Madrid. Iskusni predsednik je istu stvar uradio kada su u klub dolazili i Luis Figo Dejvid Bekam i tako na lukav način osigurao kapitalna pojačanja.

Iz španskog tim smatraju da je Kilijan bliže odlasku iz ‘grada svetlosti’, a pomenuti list iz Francuske je naveo da će se posle februara znati njegova sudbina. Embape je ove sezone na 25 odigranih mečeva postigao 26 golova, što je impresivno, a godinama unzada predstavlja oslonac PSŽ-a, a na kraju takmičarske godine mu ističe ugovor i u Real bi mogao bez obeštećenja.

GOTOVO: Nikola Miličić zvanično u Humskoj! (FOTO) (VIDEO)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter