0
ATP

FOTO. Starsport

NOVAK ĐOKOVIĆ PIŠE KNJIGU: Najbolji svih vremena rekao da će biti otkriveno mnogo toga!

Objavljeno: 16.01.24 u 10:56

Ona će doći pre autobiografije

Najbolji svetski teniser, Novak Đoković, uspešno je prošao prvo kolo Australijan Opena, ali je privukao pažnju ne samo svojom igrom već i svojom karakterističnom strašću i emotivnim reakcijama tokom meča sa Dinom Prižmićem.

Novak je u svojoj karakterističnoj maniri pokazao osećanje vatre i energije na terenu, nekoliko puta podižući publiku na noge. Uz to, nije mu nedostajao ni smeh tokom meča, što je ostavilo utisak na gledaoce.

Na pitanje novinara o smehu i emocijama na terenu, Đoković je otkrio zanimljive planove za buduće knjige. 

Biće, biće, doći će autobiografija. Ipak, pre autobiografije će da dođe druga knjiga koju sam već samostalno počeo da pišem, ali ću verovatno potražiti pomoć oko svega toga. To bi trebalo da bude nastavak knjige ‘Serviraj za pobedu’, reč će biti o ishrani, oporavku, treningu, dakle više tehničke prirode. A autobiografija će doći jednog dana, najverovatnije kada završim karijeru. Biće natenane, ne želim sa time da žurim jer ima toliko toga da se kaže. Biće ispričano mnogo toga, kad više ne budem viđao ove ljude – ha-ha, šalim se naravno! – naveo je Đoković.

Đoković je dalje izrazio spremnost da traži pomoć oko pisanja druge knjige, naglašavajući da će ova knjiga biti posebno posvećena tehničkim aspektima njegovog života, pružajući dublji uvid u njegov režim ishrane, proces oporavka i treniranje.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter