0
Tenis

Dusan Lajovic returns the ball to Novak Djokovic during the ATP 250 Srpska Open 2023 at National Tennis Center on April 21, 2023 in Banja Luka, Bosnia and Herzegovina. (Photo by Predrag Milosavljevic/Starsport.rs)

NOĆ ZA ZABORAV: Troje srpskih tenisera eliminisano sa Australijan opena!

Objavljeno: 16.01.24 u 08:11

Nažalost samo porazi

Posle nastupa Novaka Đokovića i Miomira Kecmanovića, još troje tenisera iz Srbije izašlo je na teren u prvom kolu Australijan Opena, ali nažalost, nisu uspeli da se plasiraju u drugo kolo.

Dušan Lajović se suočio sa izazovom protiv Italijana Đulija Cepjerija. Nakon izuzetno uzbudljivog meča, Cepjeri je izašao kao pobednik rezultatom 6:3, 3:6, 6:3, 7:6, čime je završio Lajovićevu trku na ovogodišnjem turniru.

Laslo Đere, drugi predstavnik Srbije, igrao je protiv francuskog tenisera Artura Kazoa. Meč je bio uzbudljiv i išao je do petog seta, ali na kraju je Kazo izašao kao pobednik rezultatom 6:2, 6:7, 6:2, 3:6, 6:2, eliminisavši Đerea iz daljeg takmičenja.

Treća u nizu bila je Aleksandra Krunić, koja se suočila sa Francuskinjom Klarom Burel na Terenu 5. Nažalost, Krunićeva nije uspela da se izbori za pobedu, poražena je sa 6:4, 6:1, čime je okončala svoje učešće na Australijan Openu.

Iako su rezultati ovih mečeva možda doneli razočaranje za srpske teniske navijače, ostaje da se gleda napred sa nestrpljenjem i podrškom prema preostalim predstavnicima zemlje u narednim turnirima.

2
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter