0
Košarka

FOTO: Printscreen/YouTube

DŽORDŽ NASMEJAO CEO BALKAN: Srpski zet progovorio naš jezik, pa Hrvatu naterao suze na oči! (VIDEO)

Objavljeno: 16.01.24 u 10:34

Pokušao je, ali je bio nespretan u tom pokušaju

Košarkaš Los Anđeles Klipersa, Pol Džordž, je u nedavnom podkastu izazvao smeh kako Ivicu Zupca, tako i sve gledaoce, posebno one sa prostora bivše Jugoslavije, pokušavajući da izgovori reč „četrdeset“.

Dok je predstavljao Ivicu Zupca, Džordž je sa osmehom mucao kroz rečenicu: „Imamo još jednog posebnog gosta danas. Moj brate, on je on. Broš (broj) ćeter…dajst? (četrdeset)“, zbunjujući i samog Zupca.

„Ne znam koji je ovo jezik“, uz šalu je odgovorio Zubac, a Džordž je brže-bolje pokušao ispraviti izgovor: „Ovo je moj čovek, veliki Hrvat, veliki Zubi… Rekao sam pogrešno četrdeset?“

Zubac mu je uzvratio komplimentima na prva dva dela rečenice, hvaleći izvrsnost izraza „On je on“ i „Moj brate“. Ipak, poslednji deo, vezan za izgovor reči „četrdeset“, izazvao je smeh i konstataciju Zupca da nije razumeo.

„Pokušao sam da kažem ‘On je on’, ‘Moj brate’, broj 40. Pokušao sam da kažem 40. Radio sam na toj reči. Ah, ceo dan sam radio na tome. Mogao bih ponovo“, rekao je Džordž.

Nakon dodatnog podsticanja od strane Zupca, Džordž je hrabro ponovio izazov, ovoga puta uspešnije izgovarajući rečenicu: „Broj ćetrdeset. On je on. Moj brate! Broš ćetrdeset. Too, Big Zubi.“

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Košarka kod Uncle Screw-a (@uncle.screw)

Ova simpatična situacija dodatno je razveselila ljubitelje košarke i obožavaoce kliperskog dvojca, dok je i dalje održala prijateljski ton i sjajnu atmosferu među igračima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter