1
Vaterpolo

FOTO: VSS

DELFINI POTOPILI RUMUNE: Srbija EP okončala na sedmom mestu!

Objavljeno: 16.01.24 u 17:15

Naš nacionalni tim nije uspeo do medalje.

Vaterpolo reprezentacija Srbije pobedila je selekciju Rumunije rezultatom 18:7 na Evropskom prvenstvu Splitu i okončali ovo takmičenje kao sedmi. 

Dobar start ‘Delfina’ na obe strane bazena, u napadu su izabranici Uroša Stevanovića  pogađali preko Dušana Mandića koji je upisao dva gola za tri minuta igre. Srbija je od samog starta dominirala i nametnula svoj stil igre, a prvu deonicu završili sa 5:1 i pokazali da nisu došli da dižu belu zastavicu.

Druga četvrtina je bila slična kao i prva, gde je Srbija držala kontrolu meča. Ukazali su se mali problemi u napadu, gde se u jednom trenutku razbranio golman Rumunije, ali naša selekcija je uspela da na poluvreme ode sa prednošću od 8:3 i tu već rešila pitanje pobednika.

Usledila je najslabiji deo meča, a to je treća deonica. ‘Delfinima’ je pala koncentracija i to je dovelo do velikih grešaka, ali  Rumuni  nisu uspeli da iskoriste to. Na kraju je Srbija ipak uspela da se vrati rezultatsaki pa je na kraju ovog dela susreta bilo 12:4 u korist našeg nacionalnog tima.

Poslednja deonica je počela dobro za naše igrače koji su popravili realizaciju. Na kraju je Srbija rutisnki privela meč kraju i dobila ovaj susret sa 18:7. Najefikansiji u našem nacionalnom timu bili su Mandić Lazić sa po četiri gola.

BAJERN NUDI VIŠEGODIŠNJI UGOVOR POPOVIĆU: Bivši omladinac Partizana na meti ‘Bavaraca!’

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter