0
Košarka

FOTO: Twitter/@ATLHawks

BOGDAN POTPUNO VAN RITMA: Atlanta slavila, Jović i Majami posle drame došli do pobede! (VIDEO)

Objavljeno: 16.01.24 u 08:33

Što se tiče poena naši košarkaši nisu baš briljirali

Majami je sinoć doživeo uzbuđenje do samog kraja utakmice protiv Bruklina, a srpski košarkaš Nikola Jović bio je ključni faktor u ovom tesnom trijumfu. Iako statistika možda ne odslikava njegov puni doprinos, Jović je uticao na dinamiku igre, dok je Majami stigao iz zaostatka od 14 poena na poluvremenu.

U startnoj petorci, Jović je proveo skoro 19 minuta na terenu, postigao pet poena, uhvatio tri skoka i zabeležio dve asistencije. Međutim, njegova nevidljiva prisutnost na terenu bila je ključna u povratku ekipe, koja je nadoknadila zaostatak i na kraju slavila nad Netsima 96:95. Ključni trenuci u produžetku pripali su Džimiju Batleru, koji je završio sa 31 poenom, uz podršku Hiroa sa 29 poena.

Netsi, koji su izgubili 12 od poslednjih 15 utakmica, imali su šansu za pobedu, ali su promašili odlučujući šut. Mikal Bridžis se istakao sa 26 poena u porazu, dok je Kem Tomas dodao 23, a Rojs O’Nil 15.

U drugom delu NBA akcije, Atlanta je savladala San Antonio rezultatom 109:99, a srpski košarkaš Bogdan Bogdanović imao je izazovan dan. Iako je zabeležio samo pet poena, dva skoka i jednu asistenciju, Bogdanović je nastavio impresivan niz od 48 uzastopnih utakmica sa ubačenom trojkom.

Najefikasniji igrač Atlante bio je Tre Jang sa 26 poena i 13 asistencija, dok je Džonson doprineo sa 16 poena i 10 skokova. Kapela je ostvario dabl-dabl sa 13 poena i 11 skokova. Na strani Sparsa, Vembenjama je završio sa 26 poena i 13 skokova, dok je Sohen dodao 23 poena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter