0
Domaći fudbal

Jean-Philippe Krasso (C) celebrates after scoring a goal with Marko Stamenic, Osman Bukari, Srdjan Mijailovic, Peter Olayinka Oladeji, Stefan Mitrovic, Aleksandar Dragovic and Mirko Ivanic during the Mozzart Super Liga Season 2023/2024 match between Crvena Zvezda and Vojvodina at stadium Rajko Mitic (Marakana) on July 30, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ZVEZDINE PRIPREME: Poznato ko će biti generalna proba ‘crveno-belima’!

Objavljeno: 15.01.24 u 16:21

Spremaju se za proleće i ‘jurnjavu’ za večitim rivalom.

Fudbaleri Crvene zvezda otputovali su na Kiper, gde će se spremati za nastavak srpskog šampionata. 

Zvezda je već ranije obelodanila imena četiri ekipe sa kojima će odigrati prijateljske susrete na pripremama. U nameri da se što bolje spreme, crveno-beli će se suočiti sa kiparskim niželigašem Hlorakom, mađarskim Zalaegeršegom, kao i domaćim superligašima Spartakom iz Subotice i lučanskom Mladosti. 

Ipak mnoge je zanimalo ko će biti generalna proba za izabranike Vladana Milojevića, a sada je i to poznato. Naime, oni će se prvog februara sastati sa ekipom Ararata iz Jermenije.

7
4

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter