1
Domaći fudbal

Jovan Mijatovic (L) celebrates after scoring a goal during the Mozzart Super Liga Season 2023/2024 match between Crvena Zvezda and Mladost Lucani at stadium Rajko Mitic (Marakana) on December 09, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ZVEZDA NE MOŽE DA SE ODBRANI OD BOGATIH PONUDA: Crveno-beli Bekam postaje Farmaceut!? (FOTO)

Objavljeno: 15.01.24 u 12:27

Mijatovića želi i Bajer Leverkuzen!

Jovan Mijatović je otputovao sa ekipom Crvene zvezde na pripreme na Kipru, ali priče o njegovom odlasku postaju samo jače.

U nedelju se pojavila vest da je Njujork Siti, filijala Mančester Sitija, spreman da plati osam miliona evra za njegove usluge, a sada stiže vest da imaju jaku konkurenciju.

Naime, nemački „Kiker“ javlja da Mijatovića želi Bajer Leverkuzen, lider Bundeslige!

FOTO: Printscreen/Kicker

 

Trener Ćabi Alonso koji je napravio pravi hit sa „Farmaceutima“ je ostao bez prvog golgetera Viktora Bonifejsa koji će zbog povrede odsustvovati sve do aprila, pa sad čuveni Španac na raspolaganju ima samo Patrika Šika i mladog Adama Holžeka, koji nije klasičan špic.

Standings provided by Sofascore
14
0

1 Komentara

  1. Ova licitacija mladih Zvezdinih igrača je poraz Zvezdinog menadžmenta! Miris stvarnosti prodire kod svakog od navijača Zvezde (osim kod botova)! Nažalost, ovo što rade Terzić & komp., s grupom menadžera više ne liči na ozbiljan fudbalski klub, a Zvezda je postala špekulantska berza. Baš me zanima ko će više da navija za ovakvu Zvezdu, gde se mladi talentovani 18-godišnjaci prodaju kao belo roblje, a za uzvrat nam dovode lakrdijaše iz Afrike, koji su nesposobni i aut da izvedu u LŠ! Sa ovakvom praksom treba hitno prekinuti i odmah privatizovati sve klubove u SLS, bez izuzetka! Kad bi se desila privatizacija Zvezde i Partizana, tzv. menadžeri Terzić, Mrkela, Vazura, Vučelić, bi završili negde u ZIKS S. Mitrovica, gde bi se bavili društveno korisnim delatnostima, kao npr. uzgajali bi beli luk, salatu i sakupljali jaja u kokošinjcu! Sram vas bilo, ko će više da ide na utakmice i gleda vaše nesposobne Afrikance!

    4
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter