0
ATP

(191031) -- PARIS, Oct. 31, 2019 (Xinhua) -- Stan Wawrinka of Switzerland reacts during the singles second round match against Marin Cilic of Croatia at the Rolex Paris Masters 1000 held at the AccorHotels Arena in Paris, France, Oct. 30, 2019. (Photo by Aurelien Morissard/Xinhua)

VAVRINKA ISPAO SA AO, PA VELIČANSTVENO ISPRAĆEN: Medvedev i Cicipas sigurni u prvom kolu! (VIDEO)

Objavljeno: 15.01.24 u 15:50

Zanimljiv dan u Australiji

Adrijan Manarino i Stan Vavrinka režirali su spektakularan veteranski duel u Melburnu. Manarino je prošao u drugo kolo Australijan opena sa 6:4, 3:6, 5:7, 6:3, 6:0 i opravdao ulogu favorita i 20. igrača sveta.

Vavrinka je dobro je poznat po maratonima, nekoliko epskih duela je baš u Melburnu i imao, šampion je iz 2014, a 10 godina kasnije, imao je dirljiv oproštaj u prvom kolu.

Delio je autograme posle meča, ispraćen je kao velikan, 10 godina posle svoje titule Australijan opena.

Meč je okončan posle tri sata i 38 minuta, kako to obično biva kada je Stan u pitanju, posle mnogo preokreta.

Treći teniser sveta Danil Medvedev uspešno je startovao na Australijan Openu pošto je preokrenuo Trenesu Atmanu, da bi Francuz u četvrtom setu pri rezultati 5:7, 7:2, 6:4, 1:0 predao meč.

Medvedev će u drugom kolu imati težak zatadak protiv Emila Rusuvuorija iz Finske koji se sigurno vraća iz povrede i mogao bi da napravi dosta problema ruskom predstavniku.

Dalje je prošao i Stefanos Cicipasa, koji je savladao Bergsa sa 3:1. Grk je izgubio prvi set sa 7:5, ali je nakon toga značajno podigao nivo igre i relativno lako slavio.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter