0
Evroliga

Dylan Ennis Crvena Zvezda - Buducnost 9.4.1018. April 9. 2018. ABA liga Finale prva utakmica (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

U OBZIR DOLAZE SAMO ZVEZDA I PARTIZAN: Nekadašnji bek crveno-belih oduševljen večitim u eliti!

Objavljeno: 15.01.24 u 20:40

A ko ne bi igrao za naša dva velikana?!

Dilan Enis, nekadašnji košarkaš Crvene zvezde, bio je heroj u pobedi Mursije nad Realom minulog vikenda. Eksplosivni bek priča u superlativu o večitim rivalima, i ističe da bi u našoj zemlji igrao samo za njih.

„Iako Real nije imao neke igrače zbog povreda, utakmica je bila izuzetno teška. Vratili su se u jednom momentu, ali na kraju smo uspeli da dođemo do velike pobede za naš tim. Iskren da budem nisam iznenađen. Kada igramo na našem terenu, možemo svakoga da pobedimo pa i ekipu kao što je Real koja zaista igra sjajno i u Evroligi što se vidi po rezultatim“, rekao je Enis za Mozzart Sport.

„Otkako sam napustio Srbiju, mislim da niko nije kontaktirao mog agenta da se vratim u Srbiju. U ovom momentu u mojoj karijeri vidim sebe samo u Crvenoj zvezdi ili Partizanu. Naravno, mislim na klubove u Srbiji. Ne bih otklonio mogućnost da zaigram za jedan od ta dva tima u budućnosti, ali opet ponavljam, nije bilo bilo kakvih ozbiljnih ponuda“, rekao je Enis

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter