0
ATP

FOTO: Printscreen/X

TENISKI SVET ISPRAĆA JOŠ JEDNU LEGENDU: Marej na ivici suza posle debakla na AO! (VIDEO)

Objavljeno: 15.01.24 u 13:18

Škotski teniser je dugo patio od povreda

Endi Marej je doživeo poraz od Tomasa Martina Ečeverija u prvom kolu Australijan opena, što ga je duboko emotivno pogodilo.

Škotski teniser je dugo patio od povreda, a sada suze na konferenciji za medije ukazuju na teške trenutke u njegovoj karijeri.

Nekadašnji broj jedan sveta, koji se borio sa operacijama i dugotrajnim oporavkom, sada suočava sa izazovima i pitanjima o eventualnom završetku karijere.

Definitivno postoji mogućnost da će ovo biti poslednji put da igram ovde. I da, mislim da je tako, verovatno zbog toga kako je meč prošao, zbog svega što se desilo, ne znam… Dok igrate meč, očigledno pokušavate da kontrolišete svoje emocije, fokusirate se na poene i sve. Kada si na poen do kraja, ti razmišljaš u stilu – ne mogu da verujem da se ovo završilo tako brzo – rekao je Endi, i dodao:

Da, u poređenju sa mečevima koje sam igrao ovde prošle godine, potpuno je suprotan osećaj kada silazim sa terena. Da, voleo bih da više uvlačim publiku u meč. Samo sam razočaran načinom na koji sam igrao i svim tim stvarima. Težak, težak način da se završi.

Ečeveri će u drugom kolu igrati protiv Gaela Monfisa posle eliminacije Janika Hanfmana (3-0).

Svoj poslednji Australijan open potencijalno su odigrali i Stanislas Vavrinka i Miloš Raonić, pošto je Švajcarac poražen od Adrijana Manarina sa 3-2, dok je kanadski teniser predao meč Aleksu De Minoru u trećem setu.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter