0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

PARTIZAN SLAVIO U ZAGREBU: Cibona se borila, ali ‘crno-beli’ opravdali ulogu favorita!

Objavljeno: 15.01.24 u 19:51

Odličan meč u Zagrebu.

Košarkaši Partizana večeras su od 18 časova gostovali ekipi Cibone u okviru ABA lige. Željko Obradović nije mogao da računa na Avramovića, Doužera i Nanelija.

Mnogo bolje utakmicu počeo je domaći tim. Što bi se reklo, na ‘svežinu’ uspeli su košarkaši Cibone da povedu i sa nešto većom razlikom, ali je brzo Partizan uhvatio ritam i priključak.

Gledali smo izuzetno ujednačeno prvo poluvreme. Bilo je i za očekivati da će ‘crno-beli’ imati problema, jer je tim preumoran.. Evroliga je po prvi put u istoriji stavila dve duple nedelje jednu za drugom i igrači nisu imali oduška niti malo.

FOTO: KK Partizan

Na poluvreme se otišlo prednošću gostiju iz Beograda – 38:40.

Drugo poluvreme videlo se da su ‘crno-beli’ stegli odbranu i od tog trenutka jako male šanse imao je domaći sastav.. Sve je rezultiralo i prvom dvocifrenom prednošću gostiju.

Pokušavala je Cibona da se vrati u život, ali je Partizan čuvao svoju prednost, koja je varirala. Imala je Cibona šansu da se spusti na dva poena zaostatka, ali je Partizan uspeo da odbije taj nalet.

Partizan je potom rutinski priveo utakmicu kraju – 74:87.

6
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter