0
Domaći fudbal

Fudbal-Uefa League Season 2020/2021 Crvena Zvezda v AC Milan Guelor Kanga (L) celebrates after scoring a goal with Njegos Petrovic Beograd, 19.02.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

NJEGOŠ PRVI PUT OD POVRATKA U SRBIJU: Evo šta je Petrović izjavio!

Objavljeno: 15.01.24 u 22:46

Veliko pojačanje za Staru damu!

Vojvodina i Njegoš Petrović postigli su dogovor, a Srbin se i zvanično vratio u svoju domovinu. On je odmah nakon potpisa rekao sledeće.

„Nisam pratio domaću ligu ali mislim da je napredovala od kada sam otišao. Ove sezone su četiri kuba igrala evropska takmičenja, što pokazuje da se pomak desio. Što se Vojvodine tiče ciljevu su da probamo da uzemo treće mesto i da probamo da osvojimo Kup. Ono što mogu da donesem ekipi, sigurno je iskustvo iz Španije. Nadam se da ću moje iskustvo pomoći ekipi i da će se ciljevi ostvariti“istakao je Petrović za Tanjug.

„Prva sezone u Španiji mi je najviše donela, najviše sam tada napredovao. Prva liga me je prijatno iznenadila. Osećamo sam se kako sam želeo da se osećam tada. Uspeli smo odmah da se vratimo u La ligu i to je jedno značajno iskustvo. Radio sam sa ozbiljnim trenerima i igračima, što mi je mnogo značilo. Od početka ove sezone se pričalo da li ću ostati. Imao sam ponudu da idem za Engelsku, za Norič i klub me nije pustio. Dato mi je obećanje da ću igrati. Ali kada na 19 utakmica ostvariš jednu pobedu kao tim, osetiš da je vreme za promenu sredine“, zaključio je Petrović.
1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter