0
Fudbal

Foto: Twitter/@FootballSenegal

AFRIČKI KUP NACIJA SE NASTAVLJA, SENEGAL KREĆE U ODBRANU TITULE

Objavljeno: 15.01.24 u 15:24

Pred nama je treći dan kontinentalnog prvenstva Afrike!

Čak i za takmičenje koje je naviklo na iznenađenja, ovogodišnji Afrički kup nacija ima zaista veliki broj konkurenata za presto. Nezahvalno je prognozirati osvajača, pre svega jer su timovi izjednačeni, a teško je izvući neki bliži zaključak pošto su se nacionalni timovi retko okupljali u punom sastavu prethodno.

Naravno, kontinentalno takmičenje je signal da svi stignu u najjačim sastavima, titulu brani Senegal, koji je 2021. godine ujedno i prvi put postao prvak Afrike. Mane i družina su tada na penale savladali Salahov Egipat, a odbranu titule Lavovi Terange započinju danas od 15 časova, kada se sastaju sa Gambijom. Senegal je uz Kamerun glavni favorit u grupi C, što potvrđuje i sastav u kojem je aktuelni šampion došao na prvenstvo. Spisak predvodi Sadio Mane, a na njemu se još nalaze golman Mendi, Kulibali, Sidibe, Gaj, Sar, Niko Džekson i mnogi drugi,

Nakon ovog duela, na teren izlaze preostale dve reprezentacija iz grupe C, Kamerun i Gvineja, koje će odmeriti snage od 18 časova, a današnji program zatvaraju jedan od faovirta turnira, Alžir, i Angola mečom koji se igra od 21 čas, ali ti nije kraj uzbuđenjima!  Tokom trajanja grupne faze Afričkog kupa nacija na sajtu AdmiralBet.rs će se voditi borba za fenomenalnih 250.000 dinara!

Naime, Goleador se do 24. januara privremeno preselio u Afriku, a 100 igrača koji pogode najveću kvotu na tiketu kladeći se na golove na mečevima grupne faze Kupa nacija će podeliti fantastičnu premiju. Za učešće u promociji je potrebno kladiti se na sledeće igre: golovi ukupno, golovi 1. poluvreme, golovi 2. poluvreme i golovi kombinacija, a neophodno je prethodno imati otvoren AdmiralBet korisnički nalog.

Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali to nije sve!

Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa! Prva dopuna naloga igračima donosi 100% bonusa na depozit, druga 150%, dok pri trećoj uplati igrače očekuje fenomenalnih 250% bonusa! Svaki od predviđenih bonusa može biti isplaćen u vidu freebeta, bonusa za slot ili bonusa za virtuale, potrebno je samo uneti promo kodove BET, SLOT ili VIRTUAL, zavisno od izbora bonusa.

Ne čekajte, već istražite kompletnu ponudu za golove na mečevima Afričkog kupa nacija, pogodite najveću kvotu i postanite Goleador!

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter