0
Odbojka

Tijana Boskovic Srbija - Rusija zene odbojka CEV EuroVolley 2021, EP za odbojkasice, Evropsko prvenstvo u odbojci 25.8.2021. foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

TIJANA DONELA ODLUKU: Najbolja odbojkašica planete jasno odgovorila na neverovatnu ponudu!

Objavljeno: 14.01.24 u 19:14

Ispunila je obećanje

Jedna od najcenjenijih srpskih odbojkašica, Tijana Bošković, donela je odluku da ostane vernа svom dugogodišnjem klubu Ezačibaši, prema informacijama turskog portala „voleybolunsesi“. Ova odluka označava desetu uzastopnu sezonu u kojoj će Bošković nositi dres Ezačibašija, čime je odbila brojne ponude drugih prestižnih klubova.

U poslednjim danima, pojačane su spekulacije o interesovanju klubova kao što su Vakifbank i Skandiči za Tijanu Bošković, uz navode da je opcija i ostanka u istom klubu. Bošković je, međutim, održala svoju reč, a prema pisanju pomenutog portala, neće preći u redove Vakifbanka.

Kapiten tima i istinska legenda kluba, Tijana Bošković, izgradila je duboku vezu s Ezačibašijem. Iako su joj klubovi nudili izuzetno unosne ugovore, uključujući i nezvaničnu ponudu od neverovatnih 2.000.000 evra, Bošković ostaje dosledna i vernа klubu s kojim je izgradila svoj izuzetan sportski put.

Očekuje se zvanična potvrda kluba, a navijači Ezačibašija raduju se nastavku saradnje s Tijanom Bošković u još jednoj sezoni.

11
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter