0
Evroliga

FOTO: Starsport

SMART ZA „SITAN“ NOVAC STIGAO U ZVEZDU: Evo koliko su crveno-beli platili novo pojačanje!

Objavljeno: 14.01.24 u 18:20

Uopšte nije visoka cifra

Košarkaški klub Crvena zvezda obradovao je svoje navijače najavom novog pojačanja u svojim redovima, potpisujući ugovor sa američkim bek Džavonteom Smartom. Ovaj transfer dolazi kao odgovor na odlazak Šabaza Nejpira, pružajući šansu Crvenoj zvezdi da pronađe adekvatnu zamenu.

Prostor u budžetu, koji je nastao odlaskom Nejpira, iskorišćen je za angažovanje Smarta, čije je obeštećenje iznosilo 50.000 dolara, fiksna cifra koju je Zvezda platila kako bi izvukla igrača iz njegovog prethodnog ugovora u Razvojnoj ligi. Džavonte Smart je potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom do kraja godine, s opcijom produženja na još jednu.

Iako su plate u Razvojnoj ligi varijabilne, ova investicija se može pokazati kao izuzetno isplativa, a rizik se smatra prihvatljivim s obzirom na potencijalni doprinos koji Smart može doneti timu. S obzirom na kvalitete ovog američkog beka, Zvezda se nada da će njegovo prisustvo na terenu doprineti uspesima ekipe u narednim izazovima.

95
12

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter