0
AdmiralBet ABA Liga

Janis Sferopulos (FOTO: Starsport)

SFEROPULOS POSLE POBEDE NAD ČAČANIMA: Trener crveno-belih otkrio zbog čega Teodosić nije igrao

Objavljeno: 14.01.24 u 23:17

Zadovoljan je trener crveno-belih.

Košarkaši Crvene zvezde igrali su meč 16. kola ABA lige pred svojim navijačima protiv ekipe Borca iz Čačka, a rezultat na kraju utakmice bio je 90:74.

Trener crveno-belih Janis Sferopulos sumirao je utiske nakon pobede nad Čačanima. 
 

„Nije bila laka utakmica, u smislu energije. Morali smo da iskontrolišemo tim, zbog prošle utakmice. Imali smo mnogo utakmica u kratkom periodu, imamo povrede i igramo sa 11 igrača. Zbog toga sam zadovoljan. Ostvarili smo pobedu, igrali odlično osim 2/4, kada smo prestali da igramo odbranu. Videli ste na početku kada nismo umorni da smo postigli 35 poena u prvih 10 minuta i došli do dvocifrenog vođstva. Zbog pristupa u drugom poluvremenu čestitam igračima. Sada je vreme da se odmorimo i spremimo za Baskoniju“, rekao je trener crveno-belih, pa dodao:

„Igrači moraju da igraju. To nije problem, već raspored. Mora da bude normalan. Imaš domaću ligu, Evroligu, reprezentaciju. Kada je tako, ne radite ništa osim toga što igrate utakmice.“

Crveno-beli su dobili novo pojačanje, pošto je u klub stigao Džavonte Smart.

„To je igrač koji će nam pomoći. Zadovoljan sam načinom koliko brzo je klub reagovao. Doveli su kvalitetnog igrača, daće nam kvalitet i u odbrani i u napadu. Mlad je, svež. Mora da prođe medicinske preglede. Ne znamo kada će biti spreman da igra.“

Za sam kraj je govorio o odsustvu Miloša Teodosića sa utakmice.

„Miloš Teodosić je okej, nije hteo da rizikuje povredu“, zaključio je Sferopulos.

 

9
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter