0
Fudbal

Sasa Ilic Superliga, Super Liga, Vozdovac - Cukaricki 5.11.2021. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

SAŠA ILIĆ DO VAŽNOG BODA: Legenda Partizana još jednom izbegla poraz u završnici!

Objavljeno: 14.01.24 u 17:33

Drama u Grčkoj

Grčki Atromitos nastavlja impresivan niz bez poraza pod vođstvom legende Partizana, Saše Ilića, probivši se na šestu poziciju tabele grčke Superlige nakon još jednog nerešenog rezultata. Ekipa iz Peristerija odigrala je izjednačen meč sa OFI-jem (1:1), postigavši izjednačujući gol u osmom minutu nadoknade vremena.

Ilić je preuzeo komandu nad ekipom krajem oktobra, i od tada Atromitos ne zna za poraz. Ovog puta, Ilićev tim imao je sreće jer je Dijego Valensija postigao gol u poslednjim trenucima susreta, donoseći bod njegovoj ekipi nakon što je Lampropulos doveo gostujući OFI u vođstvo u 80. minutu.

Ovaj nerešeni rezultat bio je 12. meč Atromitosa pod vođstvom Saše Ilića, a svaki od njih završen je bez poraza, uključujući utakmice u Superligi i Kupu. Saša Ilić je preuzeo ekipu kada je bila u donjem delu tabele, a poslednji poraz pretrpela je 22. oktobra od strane PAOK-a. Od tada, pod vođstvom Ilića, Atromitos doživljava impresivan uspon, beležeći kontinuirani niz pozitivnih rezultata.

Jedini duži niz bez poraza u ovom trenutku u Superligi ima atinski AEK, koji je poslednji put izgubio 2. oktobra od OFI-ja, poslednjeg rivala Atromitosa. Saša Ilić uspešno vodi svoju ekipu ka višim pozicijama na tabeli, dok Atromitos nastavlja sa snažnim performansama pod njegovim vođstvom.

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter