0
Evropske lige

Sasa Lukic (C) celebrates after scoring a goal Srbija v Svedska - UEFA Nations League-League B-Group Beograd, 24.09.2022 foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

LUKIĆ NEZADOVOLJAN U FULAMU: Srbin po svaku cenu hoće da napusti London!

Objavljeno: 14.01.24 u 17:56

Navodno, mogao bi da se vrati na Apenine

Italijanski mediji izveštavaju da srpski reprezentativac Saša Lukić nije zadovoljan svojom trenutnom ulogom u Fulamu i izražava želju za promenom sredine. Lukić, koji se istakao kao najbolji fudbaler Torina, prešao je u Fulam u januaru prošle godine, ali nije uspeo ponoviti svoje impresivne partije iz prošlosti.

Njegovo nezadovoljstvo proizlazi iz ograničenog vremena provedenog na terenu, posebno od kraja novembra kada je dobio svega 72 minuta igre protiv Totenhema. U poslednjih 12 utakmica, tokom kojih je bio u protokolu, Lukić je ukupno proveo samo 55 minuta na terenu, što ga dodatno motiviše da potraži novu sredinu gde bi imao više prilika za igru.

Napoli se, prema navodima, pojavljuje kao zainteresovani klub za usluge srpskog veziste. Potencijalni transfer u redove Napolija mogao bi biti ključan za Lukića kako bi ostvario svoj cilj – više igračkog vremena uoči Evropskog prvenstva.

Očekuje se da će se situacija razvijati tokom narednih nedelja, a ukoliko se transfer ostvari, to bi moglo značiti novi početak za Sašu Lukića u italijanskom fudbalu.

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter