0
Fudbal

FOTO: Twitter/S.S.Lazio

LACIO BOLJI OD LEĆEA NA ‘OLIMPIKU’: Sarijev tim u velikom naletu! (VIDEO)

Objavljeno: 14.01.24 u 14:35

Odlična forma ‘Nebesko-plavih’.

Fudbaleri Lacija dočekali su Leće na ‘Olimpiku’ u okviru 20. kola italijanske Serije A od 12:30. Izabranici Mauricija Sarija slavili su minimalnim rezultatom 1:0 i nastavili sa serijom pobeda, a ovo im je bila peta uzastopna u svim takmičenjima. U prvom delu tim sa juga ‘Čizme’ bio je konkretniji i više pretio, ali su se domaći dobro branili pa se na odmor otišlo bez golova. 

Na početku drugog dela Leće je nastavio sa dobro igrom, ali je Lacio brzo nametnuo svoj stile igre i krenuo u totalnu ofaznzivu. To im se isplatilo u 58. minutu kada je Luis Alberto proigrao Felipea Andresona u kaznenom prostora, a on se dobro snašao. šutirao u dalji ugao i bio precizan. 

Pokušavali su gosti da dođu do gola ‘Nebesko-plavih’, ali im defanziva domaćina nije dozvolila, a Lacio je rutinski priveo susreta kraju i ostavrio važnu pobedu. Sarijev tim se sada nalazi na petom mestu sa 33 bodova, koliko ima i Fioretnine uz utakmicu više, a u narednom kolu igraju protiv Napoli na istom mestu.

Sa druge strane Leće je u rezultatskoj krizi, pošto su već pet mečeva bez pobede, a sad zauzimaju poziciju broj 13. sa 21 bodom, a u sledećoj utakmici očekuje ih okršaj protiv Juventusa.

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter