0
ATP

FOTO: @AustralianOpen/X

HRVAT NAMUČIO VIŠE NEGO OČEKIVANO NOVAKA: Đoković posle četiri sata igre savladao Prižnića! (VIDEO)

Objavljeno: 14.01.24 u 13:18

Prižmić je između ostalog postao drugi najmlađi teniser koji je uzeo set na AO prvom reketu sveta

Prvi reket sveta Novak Đoković slavio je protiv Hrvata Dina Prižnića rezultatom 3:1 (6:2, 6:7, 6:3, 6:4) na otvaranju Australijan open-a.

Meč je trajao više od četiri sata, gde su oba tenisera pokazala ozbiljnu volju za pobedom.

Sve je slutilo na početku da će ovo biti samo još jedan u nizu mečeva za prvog reketa sveta. Novak je odlično otvorio meč i uzeo prvi set rezultatom 6:2.

Nakon toga Hrvat je napravio jedno pravo malo čuda i postao drugi najmlađi teniser koji je uzeo set na AO prvom reketu sveta.

HRVAT IGRA MEČ KARIJERE PROTIV NOVAKA: Prižnić tek drugi teniser kome je ovo pošlo za rukom!

Novak je digao ritam, nije dozvolio da izgubljeni drugi set (6:7) utiče na njegovu psihu, i relativno lako uzeo treći set rezultatom 6:3.

Sve je slutilo da će srpski as rutinski odratiti i četvrti set, otvorio je ovaj set sa 2:0, imao je i na 5:3 tri uzastopne meč lopte, ali se Hrvat snažno održao u meču.

Ovo je ujedno bio najduži meč prvog rekete sveta u prvom kolu Australijan opena, dvojica tenisera igrala su ravno četiri sata!

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter