0
Evroliga

Vlade Djurovic Beograd, 10.01.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

VLADE ĐUROVIĆ O PORAZU OD ASVELA I POBEDI NAD OLIMPIJOM: ‘To je zaista neverovatno!’

Objavljeno: 13.01.24 u 16:55

Rekao je ono što većina navija misli. 

Zvezda je duplo kolo Evrolige završila pobedom u Milanu i šokantnim porazom na gostovanju Asvelu. Svoje mišljenje izneo je proslavljeni srpski stručnjak Vlade Đurović, koji nije mogao da veruje kako su ‘crveno-beli’ savladali Olimpiju, a izgubili od Asvela.

‘To je zaista neverovatno… Još su pre toga izgubili i od Cedevite. Daš 91 poen na strani i izgubiš, a onda daš 72 i pobediš i to ubedljivo. U Asvelu je još trener početnik, njemu je to bio prvi meč u najjačoj ligi u Evropi, a u Milanu jedan od najboljih u Evropi Mesina. U Asvelu malo navijača, u Milanu puna hala. Zaista neverovatno, Zvezda u Lionu odigra očajno, a u Milanu je bila baš biljantna.’ – rekao je Đurović za Arena Sport i potom dodao:

‘Ovo da ne igra Nedović mesec i po dana je katastrofa za Zvezdu i ne znam kako će se to nastaviti, nadam se da će sve biti u redu… Gedraitis je odigrao onako kako je trebalo od prvog kola, svaka mu čast, kao i Laziću, a posebno hoću da ih pohvalim jer su napravili po pet penala. To je prvi put ove sezone da su dvojica završila meč zbog ličnih grešaka.’ – zaključio je iskusni stručnjak.

10
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter