0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Starsport

TRENER BORCA PRED DUEL SA ZVEZDOM: ‘Želimo da odigramo dobru utakmicu!’

Objavljeno: 13.01.24 u 18:15

Svestan je snage rivala, ali veruje u svoj tim.

U okviru 16. kola ABA lige, ekipa Borca iz Čačka gostuje Crvenoj zvezdi u Štark Areni. Uoči tog susreta svoja očekivanja izneo je šef stručnog štaba Borca, Dejan Mijatović:

‘Čim smo okončali utakmicu sa Megom odmah smo je arhivirali, a okrenuli smo se pripremi meča protiv Crvene zvezde. U nedelju ćemo odigrati duel protiv velikog protivnika, trenutnog lidera na tabeli. Neće nam biti lako, to je barem svima jasno. Vredno smo trenirali ove sedmice, a sve u nameri da odigramo što ravnopravnije protiv ekipe koja se takmiči u Evroligi.’ – rekao je trener Borca i potom dodao:

‘Želimo da odigramo dobru utakmicu. Kada se igra protiv Crvene zvezde, sve mora da bude iznad standardnog nivoa. Disciplina mora biti zavidna, ne sme biti praznih hodova. Imamo nameru da izađemo na megdan kao pravi tim. Takođe, moramo ispraviti greške koje smo pravili na susretu protiv Mege, jer samo tako možemo da pariramo rivalu kao što je Crvena zvezda’ – zaključio je Dejan Mijatović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter