0
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

‘STARA DAMA’ SE OZBILJNO POJAČAVA: Novi golman i nekadašnja uzdanica Crvene zvezde stigli na Karađorđe!

Objavljeno: 13.01.24 u 16:21

Dragan Rosić i Vukan Savićević su prva pojačanja Vojvodine u zimskom prelaznom roku!

Dosadašnji golman niškog Radničkog, Dragan Rosić rođen je 22. septembra 1996. godine u Užicu, a ponikao je u lokalnom klubu Jedinstvo Putevi. Od 2016. do 2019. godine bio je član Mladosti iz Lučana, iz koje je tokom 2017. bio na pozajmici u Kolubari. Interju sa Rosićem možete pročitati – OVDE

Veliki inostrani transfer ostvario je 2019. godine kada je prošao u špansku Almeriju, ali je andaluzijskog kluba išao na nove pozajmice u – Seltu B, Fuenlabradu i Albasete. Nakon trogodišnjeg iskustva u Španiji, leta 2022. godine vratio se u srpski fudbal, pošto je potpisao za Radnički.

FOTO: FK Vojvodina

Tokom protekle dve sezone bio je jedan od najbolje ocenjenih golmana Mocart Bet Super lige Srbije, zbog čega je postao i kapiten Radničkog. On je potpisao ugovor na tri godine i izrazio je zadovoljstvo zbog dolaska na „Karađorđe“.

Osim Rosića, novi član Vojvodine je i vezista Vukan Savićević. On je rođen 29. januara 1994. godine u Beogradu, ponikao je u Crvenoj zvezdi, iz koje je leta 2015. prešao u Slovan iz Bratislave. Nakon nepune četiri sezone u Slovanu, prešao je u Vislu iz Krakova, a potom se leta 2020. preselio u Tursku gde je nastupao za Samsunspor i svoj poslednji klub – Giresunspor.

 

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter