0
Košarka

FOTO: Twitter/Denver Nuggets

NAGETSI BOLJI OD NJU ORLEANSA: Jokić zabeležio novi tripl-dabl i imao asistenciju godine (VIDEO)

Objavljeno: 13.01.24 u 09:50

Fanstatični Somborac.

Košarkaši Denver Nagetsa su ostvarili novu pobedu, ovog puta na tapeti je bila ekipa Nju Orleansa rezultatom 123:113. Ponovo je srpski as, Nikola Jokić dominirao na parketu i ostavrio novi tripl-dabl postigavši 27 poena 10 skokova i 14 asistencija, osim njega istakli su se Džamal Marej sa 20 poena, dva skoka i devet asistencija i Poter koji je ubacio 20 koševa, 10 skokova i jednu asistenciju.

Kod Pelikansa su se istakli  Zajon Vilijamson, sa 30 poena, šest skokova i pet asistencija, Valančunas sa 17 poena i šest skokova, Leri Nens je ubacio 13, a Si-Džej Mekolum 12, uz pet skokova i sedam asistencija. Ono što je obeležilo susret jeste magična asistencija Jokića.

Nikola je bio okrenut leđima, a kričkom oka je bio Erona Gordona koji protrčava, a onda je upustio neverovatan pas svom saigraču koji se nalazio ispod koša, a on je bez poteškoća ponetirao. 

8
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter