0
AdmiralBet ABA Liga

Dejan Mijatovic Partizan - Borac Cacak, ABA liga, Beograd, Srbija, 12.2.2023. foto: STARSPORT

MIJATOVIĆ PRED OKRŠAJ SA CRVENOM ZVEZDOM: „Sve mora da bude iznad standardnog nivoa“

Objavljeno: 13.01.24 u 21:17

Ipak, Čačani se nadaju da bi mogli da prirede senzaciju i iznenade crveno-bele.

Košarkaši Crvene zvezde nakon velikog trijumfa u Milanu, ali i serije teških gostujućih utakmica, konačno igraju u Beogradu.

Prvi od nekoliko mečeva koji crveno-bele očekuju na domaćem terenu je protiv ekipe Borca u okviru 16. kola ABA lige protiv ekipe Borca iz Čačka.

Strateg ekipe iz Čačka Dejan Mijatović je naveo da njegovim izabranicima neće biti lako, te da su odmah posle duela sa Megom krenuli sa pripremom narednog meča.

„Čim smo okončali utakmicu sa Megom odmah smo je arhivirali, a okrenuli smo se pripremi meča protiv Crvene zvezde. U nedelju ćemo odigrati duel protiv velikog protivnika, trenutnog lidera na tabeli. Neće nam biti lako, to je barem svima jasno. Vredno smo trenirali ove sedmice, a sve u nameri da odigramo što ravnopravnije protiv ekipe koja se takmiči u Evroligi“ – započeo je Mijatović, a onda dodao:

„U prvom ovosezonskom meču smo pokazali kako treba da se igra protiv tako snažnog protivnika. Na domaćem parketu smo poprilično namučili Beograđane, a nadamo se da ćemo i ovog puta uspeti to da učinimo. Želim da moj tim ostane gladan dokazivanja. Momci su željni da se takmiče, a ko im je bolji i atraktivniji rival od Crvene zvezde. Crveno-beli su, uz Partizan, pokazali koliko su dominantni već na početku sezone, bez obzira na nekoliko poraza. Prilično se odvajaju od cele lige, što će tek pokazati. Sve u svemu, Crvena zvezda impresionira svojim sastavom.“

Ipak, Čačani se nadaju da bi mogli da prirede senzaciju i iznenade crveno-bele.

„Želimo da odigramo dobru utakmicu. Kada se igra protiv Crvene zvezde, sve mora da bude iznad standardnog nivoa. Disciplina mora biti zavidna, ne sme biti praznih hodova. Imamo nameru da izađemo na megdan kao pravi tim. Takođe, moramo ispraviti greške koje smo pravili na susretu protiv Mege, jer samo tako možemo da pariramo rivalu kao što je Crvena zvezda“ – završio je trener Borca.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter