2
Evroliga

Džejms Naneli (FOTO: Starsport)

LEGENDARNI TRENER OTKRIO KAKO PARTIZAN USPEVA DA PREOKREĆE UTAKMICE: Ko ne zna odgovor trebao bi bar jednom otići u Štark arenu!

Objavljeno: 13.01.24 u 17:55

Uz takvu podršku sve je mnogo lakše.

Partizan je večeras od 20.30 u ‘Štark areni’ dočekao ekipu Makabija. Trener Obradović nije mogao da računa na Avramovića, Anđušića i Vukčevića, dok se u tim vratio Alen Smailagić.

Nakon velikog preokreta slavili su ‘crno-beli’, koji su uspeli da se vrate iz minusa od preko 20 poena i na kraju slavili. Mnogi su se čudom čudili nakon preokreta, ali hrvatski trener Aca Petrović ima veoma prosto objašnjenje:

during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v Maccabi Playtika Tel Aviv at Stark Arena on January 12, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

‘Postoji li racionalno objašnjenje za ovakve „come backove“ Partizana na domaćim utakmicama Eurolige?

Ko ne zna odgovor trebao bi bar jednom otići u Štark arenu!’ – napisao je legendarni hrvatski stručnjak.

15
1

2 Komentara

    • Alo bre ajde da se to desi jednom več svaku utakmicu i na svakoj sude Hrvati Ili Slovenci. Pogledate odnos Slobodnih bacanja i kriterijem sudjena u drugom poluvremenu. Partizan ima katastrofalnu odbranu i bež pomoči šudija nikog nemogu da dobijo. Ko hoče da vidi video ko nece nemora to su cinjenice i nemoj da se zavaravate o genijalnoj igri

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter