0
Fudbal

Džordan Henderson (FOTO: Starsport)

HENDERSON PRED POVRATKOM U EVROPU: Italijanski gigant zainteresovan za Engleza!

Objavljeno: 13.01.24 u 10:45

Nije zadovoljan na Bliskom Istoku.

Bivši kapiten Liverpula, Džordan Henderson blizu je povratka u Evropu, a za njegove usluge zainteresovan je Juventus. Kako javlja poznati italijanski novinar Đanluka Di Marko ‘Stara dama’ je obavila razgovore sa Englezom koji je trenutno igrač Al Itifaka sa kojim je potpisao trogodišnju ugovor prošlog leta. 

Henderson želi da se vrati u Evropu, a to bi bila najveJrovatnije pozajmica. Maksimilijano Alegri je od uprave tražio pojačanje u veznom redu, a primarni cilj bio je fudbaler Atalante, Ederson, međutim klub iz Bergama ne želi da proda svog igrača, pa su se ‘Bjankoneri‘ okrenuli Džordanu, a ide im u prilog njegovo nezadovoljstvo na Bliskom Istoku.

Juventusu je plan da Hendersona dovede na pozajmicu koja bi trajala šest meseci, a u međuvremenu bi se pratila situacija oko već spomenutog Edersona. Takođe, ovaj italijanski gigant prati i igrača Mančester sitija, Kevina Filipsa koji je na izlaznim vratima ‘Etihada‘.

I sam Englez je pristao da dođe na pozajmica, ali je problem što on želi na 18 meseci, a ne šest kako su mu iz Juventusa ponudili. Osim ‘Stare dame’, u borbu za dovođenje Hendersona uključio se i Ajaks, a u narednim danima bi se znao konačni kraj. Henderson je za Al Itifak odigrao 19 mečeva i nije postigao nijedan pogodak, a osim Liveprula, igrao je i za Sanderlend Koventri.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter