0
Fudbal

FOTO: Twitter/@equipedefrance

BOMBA: Evropski gigant dovodi Benezmu!

Objavljeno: 13.01.24 u 09:30

Francuz bi mogao da se vrati u Evropu.

Karim Benzema ima sezonu za zaborav u Al-Itihadu. Kritike na račun bivšeg fudbalera Real Madirda stižu sa svih strana. Sada se spekuliše o odlasku iz Saudijske Arabije. Kako prenosi ‘Sport zona’, Pari Sen Žermen navodno razmišlja o potpisivanju ugovora sa Benzemom.

Predsednik ‘SvetacaNaser Al-Kelaifi želi bivšeg reprezentativca Francuske, a to bi najverovatnije bila šestomesečna pozajmica. Bivši najbolji fudbaler na svetu bi vrlo verovatno u ‘grad svetlosti’ došao u januaru, a Parižanima ide u prilog Karimovo nezadovoljstvo na Bliskom Istoku.

U početku je vladala velika euforija u klubu i među navijačima, ali se situacija brzo preokrenula. Al-Itihad sada nema nikakve šanse za titulu, Benzema definitivno ne opravdava očekivanja, a mnogi navijači ga optužuju za bezvoljnost. Čak su ga prozvali ‘Ben-Hazima‘, što na arapskom znači ‘sin poraza’.

On je do sada postigao 12 golova u 20 takmičarskih utakmica, uz pet asistencija, a u Saudijsku Arabiju stigao je 2023. godine iz Real Madrida.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter