0
Ostali sportovi

FOTO: Twitter/@EHFEURO

TRAGIČNA ZAVRŠNICA SRBIJE: Orlovi ispustili kapitalnu pobedu protiv Islanda u poslednjih 40 sekundi meča!

Objavljeno: 12.01.24 u 19:44

Veliko razočaranje kada se uzme u obzir situacije na terenu

U uzbudljivom otvaranju Evropskog prvenstva u rukometu, reprezentacija Srbije odigrala je nerešeno 27:27 protiv Islanda. Izabranici Tonija Đerone priredili su izuzetan meč, posebno u prvom poluvremenu koje je završeno rezultatom 11:10.

U prvom delu susreta, posebno su se istakli golmani Halgrimson i Milosavljev, koji su zajedno sakupili 18 odbrana. Islanđani su nekoliko puta imali prednost od tri gola, ali je srpski tim uvek uspevao da održi priključak. Na poluvremenu je rezultat bio izuzetno izjednačen.

U nastavku igre, Srbija je dominirala, povremeno stičući prednost od dva gola. U 39. minutu, srpski tim je imao +3 (17:14), a Đorđić se istakao kao ključni igrač. Međutim, uprkos odličnoj igri i vođstvu, Island je uspeo da se vrati, a sam kraj susreta doneo je neočekivan preokret. Đorđić je izgubio loptu 30 sekundi pre kraja, a Island je iskoristio priliku i izjednačio rezultat, osiguravši bod.

I pored izgubljenih prilika za pobedu, vremena za tugovanje nema, jer već u nedelju, od 20:30 časova, Srbiju očekuje duel sa Mađarskom. Navijači se nadaju nastavku uzbuđenja i novim sjajnim trenucima našeg rukometnog tima tokom Evropskog prvenstva.

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter