0
Ostali sportovi

FOTO: VSS

STEVANOVIĆ RAZOČARAN POSLE PORAZA: „Igrali smo u grču, nismo pružili maksimum“

Objavljeno: 12.01.24 u 18:56

Nažalost nismo uspeli

U jednom od najuzbudljivijih mečeva Evropskog prvenstva u vaterpolu, Mađarska je šokantno eliminisala Srbiju ukupnim rezultatom 15:14, a ključnu ulogu odigrala je tragična završnica koja je ostavila gorak ukus u ustima srpskih navijača.

Mađarski tim, iako dosta izmenjen, pokazao je veliku želju i agresivnost tokom meča, a Srbija nije uspela da iskoristi svoje prilike za slavlje. Tragičar susreta bio je Marko Radulović, čija je lopta ispala u drugoj seriji peteraca, čime je obezbedio Mađarskoj plasman u polufinale.

Čestitam Mađarskoj na zasluženom plasmanu u polufinale. Rival je imao veću želju, energiju, agresivnost. Mađari su bolje ušli u meč, bili su čvršći i hrabriji. Održavali smo egal na induvidualni kvalitet, stigli smo do peteraca, imali smo priliku da slavimo, ali je Mađarska ipak zasluženo u polufinalu – rekao je i dodao:

Nije Mađarska mogla da bude svežija od nas, jer je imala tri daleko teže utakmice u grupnoj fazi. Igrali smo u grču, nismo pružili maksimum. Idemo dalje. Imamo još dve utakmice na Evropskom prvenstvu, a sve je podeđeno ostvarenju primarnog cilja, a to je plasman na Olimpijske igre u Parizu – izjavo je Stevanović.

Srbija će do kraj prventva igrati u razigravanju od petog do osmog mesta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter