0
Ostali sportovi

FOTO: VSS

SRBIJA PRAZNIH ŠAKA NAPUŠTA ZAGREB: Delfini zbog kardinalne greške posle petaraca ostali bez polufinala EP!

Objavljeno: 12.01.24 u 16:20

Na kraju ni sreća nije bila na našoj strani

Vaterpolo reprezentacija Srbije doživela je neočekivan poraz u četvrtfinalu Evropskog prvenstva u Hrvatskoj, izgubivši od Mađarske rezultatom 15:14 nakon izvođenja peteraca. Utakmica je bila ispunjena napetošću i tenzijom od samog početka, a srpski tim nije uspeo da opravda epitet blagog favorita.

Mađari su pružili izuzetno snažan otpor, kako u odbrani tako i u napadu, održavajući egal rezultat tokom celog meča. Situacija „gol za gol“ dominirala je od početka, gde nijedan tim nije uspeo da se odvoji na više od jednog gola prednosti.

Kulminacija dramatičnog susreta nastupila je u izvođenju peteraca, a tragičar momenta bio je Marko Radulović, kojem je lopta ispala iz ruke. Ovaj neuspeh značio je eliminaciju Srbije iz trke za polufinale, ostavljajući ljubitelje vaterpola u šoku.

Poraz će svakako biti analiziran u domaćoj sportskoj javnosti, a reprezentacija će se okrenuti daljim izazovima u nastavku sezone.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter