0
Kladionica

FOTO: KK Partizan

PONOS U ARENI, CRNO-BELI TRAŽE IZLAZ IZ KRIZE

Objavljeno: 12.01.24 u 19:49

Makabi gostuje Partizanu u okviru 21. kola Evrolige.

Košarkaši Partizana se nalaze u blagoj rezultatskoj krizi, što potvrđuje činjenica da su na poslednjih 5 mečeva Evrolige zabeležili samo jedan trijumf, i to protiv prežaljenog Asvela. Nakon tog meča je usledio večiti derbi koji je pripao Crveno-belima iz Beograda, da bi u utorak, na otvaranju novog duplog kola, Crno-beli izgubili od Fenera.

Imali su izabranici Željka Obradovića i 17 poena prednosti u jednom trenutku, ali odlučni košarkaši turskog velikana su napravili veliki preokret i na kraju slavili sa 91:76. Sa druge strane, situacija u  najtrofejnijem izraelskom klubu je dosta drugačija, s obzirom da je Ponos Izraela na poslednjih 7 evrologaških mečeva ostvario 5 trijumfa, od čega je poslednji došao u prošlom kolu, protiv najpirjatnijeg iznenađenja ove evroligaške sezone, ekipe Virtusa.

Prošli susret ovih dveju ekipa je pripao Makabiju, koji je na svom terenu trijumfovao sa 96:81, a najefikasniji je bio Lorenco Braun sa 22 poena, uz čak 8 asistencija. U redovima Crno-belih se istakao Aleksa Avramović sa 24 poena, dok su Panter i Doužer upisali po 11, a priliku da se revanširaju za poraz iz 1. kola Evrolige imaće večeras od 20.30 časova, kada će Partizan ugostiti Makabi. Sigurno je da će biti varnica sa obe strane, a kako bi i večeras maksimalno uživali u noći punoj vrhunske košarke, kladionica AdmiralBet je spremila sjajne bonus tikete i jedinstvene specijale, kao i 20% freebeta od svakog uplaćenog tiketa koji sadrži opklade na učinke pet ili više evroligaških igrača tokom trajanja duplog kola.

Sve od navedenih promocija, kao celokupna ponuda, su dostupni svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali to nije sve!

Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa! Prva dopuna naloga igračima donosi 100% bonusa na depozit, druga 150%, dok pri trećoj uplati igrače očekuje fenomenalnih 250% bonusa! Svaki od predviđenih bonusa može biti isplaćen u vidu freebeta, bonusa za slot ili bonusa za virtuale, potrebno je samo uneti promo kodove BET, SLOT ili VIRTUAL, zavisno od izbora bonusa.

Izaberite svoju petorku, preuzmite freebet bonus i uživajte u najboljoj evropskoj košarci i najširoj evroligaškoj ponudi ove praznične sezone!

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter