0
Evroliga

FOTO: Starsport

PAO OPET ŠOKIRAO EVROPU: Grci poslali unosne ponude tandemu Real Madrida! (FOTO)

Objavljeno: 12.01.24 u 18:34

Zeleni imaju ozbiljan budžet kada se ovako razbacuju

Evropska košarka drhti pred mogućim transferima, jer je grčki gigant, Panatinaikos, poslao zapanjujuće ponude za dva poznata igrača – Valtera Tavaresa i Marija Hezonju. Ova ekskluzivna vest objavljena je od strane španske sportske novine „Marka“.

Real Madrid trenutno pokušava produžiti ugovore sa Tavaresem i Hezonjom, čiji ističu na leto. Ipak, Panatinaikos nije čekao, već je već poslao ponude oboma igračima za narednu sezonu. Najveći izazov u pregovorima s Tavaresom predstavljaju njegova trenutna visoka primanja, koja iznose oko 3.000.000 evra. Ipak, Panatinaikos je spreman da ponudi još veću platu kako bi privukao ovog dominantnog centra.

Što se tiče Hezonje, grčki klub mu je navodno ponudio ugovor na tri godine vredan dva miliona evra neto. Ovi potezi Panatinaikosa, ako budu ostvareni, mogli bi predstavljati jedne od najvećih transfera u Evroligi u poslednje vreme.

Situacija je uzbudljiva, a košarkaški svet sa nestrpljenjem očekuje rasplet pregovora i moguće potvrde ovih značajnih transfera u narednim nedeljama.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter