1
Evroliga

FOTO: Starsport

OBRADOVIĆ LJUTITO REAGOVAO NA PITANJE NOVINARA: ‘Sreća? To vi jedino mislite – Idem u kancelariju da plačem!?’

Objavljeno: 12.01.24 u 23:48

Videlo se koliko mu je zasmetalo pitanje novinara.

Partizan je večeras od 20.30 u ‘Štark areni’ dočekao ekipu Makabija. Trener Obradović nije mogao da računa na Avramovića, Anđušića i Vukčevića, dok se u tim vratio Alen Smailagić.

Nakon velikog preokreta slavili su ‘crno-beli’, koji su uspeli da se vrate iz minusa od preko 20 poena i na kraju slavili. Nakon utakmice medijima na konferenciji se obratio trener Partizana:

during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v Maccabi Playtika Tel Aviv at Stark Arena on January 12, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

‘Posle utakmice ću da odem u kancelariju i da se isplačem koliko smo loše igrali? Je li to odgovor koji želite? Svašta… Posle ovake utakmice igračima sam rekao da su me učinili ponosnim. A vi me pitate zašto smo loše igrali? Odigrali smo prepametno u napadu, prepoznali sve što treba, bili smo izvanredni.’ – rekao je Željko i potom odgovorio na konstataciju jednog novinara da je Partizan ovo dobio na sreću:

‘To vi jedini u dvorani mislite. Da vidimo imali još neko među kolegama da tako misli.’ – zaključio je Željko.

9
5

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter