1
Evroliga

Foto: Djorđe Kostić/KK Crvena zvezda

NEJPIR I DALJE OGORČEN NA CRVENU ZVEZDU: Šabaz je zbog ovog poteza još više omraženiji kod „Delija“ (FOTO+VIDEO)

Objavljeno: 12.01.24 u 08:20

Nejpir još više razbesneo Delije.

U okviru 21. kola Evrolige odmerili su snage košarkaši Crvene zvezde Olimpije Milana Italiji od 20:30. Kockali su se gosti sa velikom prednošću iz prvog dela, a ‘Manekeni’ su pokazali malo veću inicijativu u drugom poluvremenu, međutim ‘crveno-beli’ su ostvarili pobedu rezultatom 76:62 zahvljujući odličnoj partiji iz prvog dela.

Ovaj duel posebno je praćen i zbog odnosa između Crvene zvezde i njenog doskorašnjeg igraša koji se vrati u Olimpiju, Šabaza Nejpira. 
 
Nejpir je na ovoj utakmici želeo posebno da se dokaže Delijama, koji su ga „pohvalili“ da je ovo prvi meč koji je odigrao „za“ Zvezdu
 
Međutim, na sinoćnoj utakmici dogodila se jedna sitacija koja pokazuje koliko je Šabaz još uvek ljut na bivši klub. On je nesportski udario Adama Hangu u jednom trenutku.
 
Naime, posle jednog duela, Hanga je prolazio pored, Šabaz ga je udario sa leđa, oborio ga, a onda nije želeo ni ruku da mu pruži da ustane, što je rezultiralo daljim prozivkama i obostranom tehničkom greškom.
 

 

31
11

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter