0
Domaći fudbal

Vladan Milojević (FOTO: Starsport)

MILOJEVIĆ OKUPLJA TIM: Dobro poznato ime u stručnom štabu Crvene zvezde!

Objavljeno: 12.01.24 u 16:51

Navijači se nadaju da bi nastavak sezone mogao da bude bolji

Fudbaleri Crvene zvezde su započeli pripreme za nastavak sezone nakon zimske pauze, a povratnik u klub, Vladan Milojević, okupio je ekipu 10. januara na zvaničnoj prozivci. Pored igračkog kadra, na okupljanju se pojavio i novoformirani deo stručnog štaba.

Nekadašnji prvotimac Crvene zvezde, Nikola Mikić, već je najavljen kao novi pomoćnik u stručnom štabu. Međutim, Mikić neće biti jedino pojačanje u tom segmentu, pošto će se Zoran Rendulić takođe pridružiti trenerskom timu crveno-belih. Rendulić, bivši trener omladinaca kluba, sada će zajedno sa Mikićem pružati stručnu podršku ekipi.

Zoran Rendulić je već od početka sezone radio individualno sa fudbalerima na koje nije računao Barak Bahar, a prethodno je vodio juniorsku selekciju Crvene zvezde, predstavljajući ih čak i u Ligi šampiona.

Pored Mikića i Rendulića, u stručnom štabu crveno-belih su i bivši igrači Vujadin Savić i Nemanja Supić. Ova kombinacija iskusnih fudbalskih imena ukazuje na snažan i dobro usklađen tim koji će raditi na postizanju uspeha u nastavku sezone.

6
9

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter