0
Fudbal

Miloš Milojević (FOTO: Starsport)

MILOJEVIĆ JE I VIŠE NEGO USPEŠAN NA BLISKOM ISTOKU: Šest Meseci posla, dve godine ugovora! (FOTO)

Objavljeno: 12.01.24 u 13:02

Nagrada za sjajne partije njegovog tima.

Miloš Milojević već nakon 6 meseci u novom klubi,dobio je novi dvogodišnji ugovor do 2026. godine, i time potvrdio da se radi o zaista perspektivnom mladom strategu. 

Povodom novog ugovora oglasio se i njegov klub Al Vasl.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Al Wasl SC (@alwaslsc)

 

„Sa blagoslovom Njegovog Visočanstva šeika Ahmeda bin Rašida Al Maktu
Fudbalska kompanija obnavlja ugovor trenera Miloša na dve sezone

Uz velikodušan blagoslov i neograničenu podršku Šeika Ahmeda bin Rašida Al Maktouma, predsednika Atletskog kluba Al-Vasal, Fudbalska kompanija je postigla dogovor sa trenerom prvog tima Milošem Milojevićem o obnovi njegovog ugovora.

Odluka o obnovi dolazi nakon što je Odbor za veze potvrdio potrebu trenera da nastavi sa timom kako bi završio svoj uspešan i karakterističan put od zaduženja treniranja Leoparda, kao i da postigne tehničku stabilnost.

Trener „Miloš“ izrazio je sreću ovom odlukom, kojom se postiže mnogo ravnoteže i tehničke koordinacije na nivou prvotimskog fudbala i pomoćnika tehničke opreme, pojačajući pozitivnu atmosferu u celom timu, podršku neograničenog uprave, kao i podršku vernih utakmice, koje su imale veoma važan uticaj u postizanju rezultata Želja i nastojanja da kompletira put ekipe u raznim takmičenjima.

Miluš se zahvalio upravnom odboru kluba Al-Vasl, članovima Fudbalskog društva, i javnosti kluba, na podršci i podršci njemu i njegovoj tehničkoj opremi.

Trener Milouš je od početka tekuće sezone preuzeo dužnosti trenera prvog tima, ostvarujući pozitivne rezultate tokom utakmica prvog kola Adnok profesionalne lige i Islamske banke Abu Dabi Kupa, ostvarujući niz uzastopnih pobeda.“

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Al Vasl je trenutno lider šampionata UAE, gde je tim Milojevića i dalje ne poražen, a ima pet bodova više od prvog pratioca, Al Aina.

Standings provided by Sofascore

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter