0
Evropske lige
Nemanja Matić

Nemanja Matic reprezentacija press 3.9.2019. Beograd, Srbija (credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

MATIĆ NA KORAK OD VELIKANA: Nemanja bi mogao da bude zamena za Srbina!

Objavljeno: 12.01.24 u 17:45

Ovo bi mogao da bude pun pogodak za njega

Fudbalski klub Milan razmatra mogućnost dovođenja iskusnog srpskog vezista Nemanje Matića kao zamenu za Radeta Krunića, koji je nedavno prešao u Fenerbahče. Gazeta delo Sport izveštava da Milan prati situaciju oko Matića, koji se trenutno nalazi u teškoj situaciji u francuskom klubu Renu.

Nemanja Matić je letos napustio Romu i potpisao dvogodišnji ugovor sa Renom, gde je brzo postao ključni igrač. Međutim, usledila su nezadovoljstvo i želja za transferom zbog porodičnih razloga. Matić je bio razočaran jer mu je neko od čelnika Rena obećao da će njegova deca moći da pohađaju međunarodnu školu u Renu, što se ispostavilo kao netačno.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели La Gazzetta dello Sport (@gazzettadellosport)

Situacija je postala napeta, ali su se tenzije smirile, a Matić se vratio u klub. Ipak, sada se opet pojavila želja za transferom, a Ren je najpre odbio ponude od Liona i Fulama. Sada se pominje interesovanje Milana, koji traži igrača sličnih karakteristika kao što je Matić.

Za sada, Milan čeka epilog sastanka Matića sa upravom Rena kako bi saznao da li će srpski vezista dobiti dozvolu za transfer. Ukoliko do transfera dođe, Ren će postaviti svoje uslove, a Milan će morati pregovarati oko obeštećenja za iskusnog fudbalera.

Matić se povezivao sa Lionom i Fulamom, ali sada se pojavila nova opcija u vidu Milana. Rosoneri su već u nekoliko navrata pokazali uspeh u dovođenju iskusnih igrača, poput Zlatana Ibrahimovića, Žirua i Kjera. Takođe, zbog slovačkog pasoša, Matić ne bi zauzimao mesto za igrače van EU, što dodatno čini ovu opciju privlačnom za Milan.

Sastanak između Matića i čelnika Rena biće ključan u odlučivanju budućnosti ovog iskusnog vezista.

3
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter