1
Košarka

Foto: @nuggets/X

ČUVENI NBA KOŠARKAŠ ISPROZIVAO DENVER ZBOG JOKIĆA: „Pokušali su da izbrišu ono što sam ja uradio“ (VIDEO)

Objavljeno: 12.01.24 u 09:20

Jokić je sada zaštitno lice franšize, što je Entoni prepoznao.

Nekadašnji igrač Denvera Karmelo Entoni, tokom sv og gostovanja u jednom podkastu i reči koje je tamo izrekao na račun Nagetsa našao se na meti kontroverznih komentara.

On je u sve to upleo i Nikolu Jokića, tvrdivši da je Denver namerno dao dres sa brojem 15 Srbinu kako bi naškodio Entoniju i izbrisao sve što je ovaj uradio za klub.

„Bio je to mali manevar. Nisu mislili „Ej, imamo brojeve da biraš“, već je bilo „Evo, tvoja je petnaestica. Vi ste stavili Jokića u središte toga. On ne zna šta se dešava… Mogao je da ga nosi jer je želeo da oda počast, ali verujem da su mu dali 15 da pokuša da izbriše ono što sam uradio“ – rekao je Melo i nastavio:

„Je***e, šta se dešava? Stvarno su mu dali „petnaesticu“? Onda počnete da razmišljate, sve je to zbog svega što su pisali o meni „Hteo je da ode, hteo je da uradi ovo“… Pokazali su nepoštovanje i time želeli da izbrišu sve što sam uradio. Rekli ste ostatku sveta da sam mrtav. Nikada nisam loše pričao o vama.“

Jokić je sada zaštitno lice franšize, što je Entoni prepoznao.

„Kada sada pomislite na 15 u Denveru, ovoj generaciji, pomislite na Džokera. I nema ništa u vezi sa tim. Samo, to su bile dve različite generacije.

 

2
29

1 Komentara

  1. STA SI TI URADIO ZABORAVLJENI? KO TE PAMTI? NIKO. JOKIC JE STVORIO TIM, JOKIC JE NAJBOLJI IGRAC SVETA, A KO SI TI? STA JE TVOJ BROJ? NISTA. JOKIC MOZE DA IGRA I BEZ DRESA I OPET GA NE MOZES STICI NI U CEMU, A KAMO LI U PAMETI I VESTINI. JOKIC SE IGRA SAMO, A DA ZAIGRA, MARSOVCI BI PISALI O NJEMU, A NE NEKE PIJANDURE BIVSI ZNAS *BIVSI*! NIKO! PAO SI U ZABORAV!

    6
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter