0
Evropske lige
FK Partizan

Fudbal Super League Season 2020-2021 Partizan v Mladost Lucani Takuma Asano (R) celebrates after scoring a goal with Aleksandar Scekic Bibras Natcho Macky Bagnack Filip Holender and Bojan Ostojic Beograd, 16.12.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

ČEKA GA TRANSFER KARIJERE: Partizanov odmetnik na korak od potpisa za nemačkog velikana!

Objavljeno: 12.01.24 u 19:20

To bi mnogo značilo za njegovu karijeru

Iako su se pojavile vesti da je japanski fudbaler Takuma Asano odbio produženje saradnje sa nemačkim klubom Bohum, sportski direktor Patrik Fabijan demantovao je te spekulacije. Asano, koji se pridružio Bohumu u julu 2021. godine nakon raskida ugovora sa Partizanom, istakao se u timu postigavši šest golova u 17 nastupa ove sezone.

Fabijan je naglasio važnost Asana za klub i izrazio želju za zadržavanjem japanskog napadača i nakon završetka sezone. Ipak, istakao je da produžetak ugovora zahteva saglasnost obe strane i da su razgovori u toku već skoro godinu dana.

Takuma je važan igrač za nas i želeli bismo da ga zadržimo i po završetku sezone. Ali, produžetak ugovora nije jednosmerna ulica. Postoje različiti interesi i najmanje dve strane. Nastavićemo da pokušavamo, nismo odbijeni od Takume,“ rekao je Fabijan.

Iako su glasine sugerisale da je Asano odbio pregovore, direktor kluba tvrdi da je igrač signalizirao da još nije spreman za konkretne razgovore o novom ugovoru. Japanski napadač trenutno učestvuje na Kupu Azije, što dodatno odlaže konačnu odluku o njegovoj budućnosti. Klubovi poput Borusije Menhengladbah i drugih iz Bundeslige navodno prate situaciju, a Asano trenutno ima slobodu da pregovara sa zainteresovanim stranama.

8
9

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter