0
Fudbal

Radu Dragušin (FOTO: Tottenham Hotspur)

TOTENHEM PRONAŠAO ZAMENU ZA DAJERA: Rumun pojačao defanzivu ‘Pevaca!’ (FOTO)

Objavljeno: 11.01.24 u 23:55

Tim iz Londona se sprema za nastavak sezone.

Rumunski fudbaler Radu Dragušin novi je igrač engleskog Totenhema, a kako je preneko ‘Skaj Sport’ potpisao je ugovor do 2030. godine. ‘Spursi’ su Đenovi platili 25 miliona evra plus šest miliona bonusi, a došao je kao zamena za Erika Dajera koji je pojačao redove Bajern Minhena. 

Za Dragušina su stajali u redu još i upravo ‘Bavarci’ Napoli, a odličnim partijama privukao je skrenuo pažnju na sebe. Ove sezone je za Đenovu odigrao svih 21 utakmicu i postigao 2 gola i bio jedan od ključnih igrača ovog tima. On je ponikao u Juventusu gde nikada nije dobio pravu šansu. 

Više se šetao na pozajmice u Sampdoriju, Salernitanu i Đenovu dok taj klub nije otkupio njegov ugovor. Za reprezentaciju  Rumunije je zabeležio 13 susreta i nije se upisivao u strelce. Ovo je za Totenhem drugo pojačanje u januaru pošto su doveli Timo Vernea na pozajmicu do kraja sezona.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter